U L U S O F T

Cloud ERP-software

Softwarepakket op maat

Technische ondersteuning

Home » HR-softwarepakket voor kmo’s

Heeft u interesse in een eenvoudig HR-softwarepakket dat alle informatie over personeel automatiseert en centraliseert? Reken dan op de technische ondersteuning van Ulusoft in Nieuwpoort, West-Vlaanderen. Bij ons vinden we het belangrijk dat u zich kunt bezighouden met uw werknemers in de plaats van een eindeloze administratie. Zorg ervoor dat uw HR-afdeling niet overstelpt wordt met onnodige vragen die wij via een centraal programma kunnen beantwoorden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Verbeter de relatie met uw medewerkers en vraag ons HR-softwarepakket aan

Verliest u veel kostbare tijd aan administratieve taken en heeft u geen tijd meer over voor de belangrijke zaken in uw bedrijf? Maak dan een einde aan de administratieve waanzin en laat alle processen voor u beheren met de hulp van softwareconsultant Ulusoft. Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een aangepast HR-softwarepakket als onderdeel van een ERP-programma. Wij zorgen voor een systeem met unieke toepassingen en business management-benodigdheden op maat van uw onderneming. U bent dan in staat om onder andere alle personeelsgegevens centraal te beheren. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld zelf vakantie aanvragen, medische attesten uploaden, sollicitaties beoordelen en dat allemaal op één plek. Met zo’n ERP-systeem kunt niet alleen met uw medewerkers, maar ook met uw klanten een sterkere relatie opbouwen. Daarom raden wij ook een CRM-programma aan voor een trouw klantenbestand.

banner met meerdere icons

Contacteer ons voor uw aangepast pakket

Wilt u graag een persoonlijk HR-softwarepakket door ons laten ontwikkelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon 0484651614 of via e-mail info@ulusoft.be voor meer informatie. Creëer rust binnen uw bedrijf en maak opnieuw tijd voor de taken die uw bedrijf laten groeien.

Office Adres

Nieuwpoort, België

Contact Info

    © 2021 Ulusoft. Alle rechten voorbehouden.
    Nieuwpoort, België

    Bedrijf