U L U S O F T

Cloud ERP-software

Softwarepakket op maat

Technische ondersteuning

Home » Een CRM-programma installeren

Heeft u genoeg van die onoverzichtelijke Excellijsten en wilt u graag een toegankelijk CRM-programma gebruiken binnen uw bedrijf? Dan helpt Ulusoft in Nieuwpoort u graag verder met de opstart en personalisatie van deze software. Verspil geen kostbare tijd met het zoeken naar gegevens en ga voor een professionele aanpak met onze programma’s.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak al uw klantengegevens toegankelijk met een CRM-programma

Staan alle contactgegevens verspreid over verschillende bronnen zonder enig overzicht? Vertrouw dan op Ulusoft voor een volledig CRM-programma om op een makkelijke en efficiënte manier alle relaties tussen medewerkers, klanten en leveranciers te beheren. Wij creëren ERP-software op maat om alle unieke processen binnen uw bedrijf te kunnen bundelen. Met behulp van ons ERP-programma heeft u steeds een overzicht van de communicatiegeschiedenis en klantengegevens van overal in het bedrijf. Bovendien kunt u onder andere gemakkelijk bijhouden hoeveel potentiële klanten en offertes er zijn of wie verantwoordelijk is voor welke deal. Kortom, u ziet onmiddellijk wat u verkoopt en wat het oplevert. Zo kunt u ook gemakkelijk uw voorraad beheren met onze software.

banner met meerdere icons

Contacteer ons voor een offerte

Heeft uw bedrijf dringend nood aan een overzicht van alle contactgegevens? Kies dan voor onze service en laat een CRM-programma installeren. Contacteer ons bij vragen of interesse en wij stellen uw offerte op. U kunt ons steeds bereiken door te bellen naar 0484651614 of te e-mailen naar info@ulusoft.be en we beantwoorden u zo snel mogelijk. Wij zijn uw softwareconsultant voor alle kmo’s in Limburg en aan de kust.

Office Adres

Nieuwpoort, België

Contact Info

    © 2021 Ulusoft. Alle rechten voorbehouden.
    Nieuwpoort, België

    Bedrijf